Telenor u Srbiji postaje Yettel

Region

Telenor Srbija najavljuje da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel. Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor – u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

„Za nas počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj. Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrijednost pod novim, Yettel brendom‟, rekao je izvršni direktor TMT CEE (tehnologija, mediji, telekomunikacije za CEE region), u PPF Telekom grupi, Marek Slačik (Marek Slacik).

“Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen – želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu‟, rekao je generalni direktor kompanije u Srbiji, Majk Mišel (Mike Michel).

Period tranzicije počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika, kaže se u zvaničnom saopštenju.