MTEL otvorio prvu poslovnicu u Švajcarskoj

BUSINESS KLUB

Svečanim otvaranjem prve poslovnice u okolini Ciriha, u Švajcarskoj, zvanično je počela sa radom kompanija MTEL Švajcarska, nova članica Telekom Srbija grupe.

Svi zainteresovani korisnici će od sada, u prvoj poslovnici MTEL-a, moći da kupe usluge mobilne telefonije i televizije, koje svojim kvalitetom i ponudom mogu da budu konkurentne i lokalnim, švajcarskim operatorima.

“U ponudi su prepaid i postpaid tarife, povoljni roming paketi kao i najbogatija ponuda televizijskih kanala iz regiona bivše Jugoslavije. Sve ovo svakako će ponudu najmlađeg operatora u Švajcarskoj dodatno približiti dijaspori iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Pored toga, ističemo da je ponuda MTEL Švajcarska kreirana na način da bude atraktivna svim korisnicima u Švajcarskoj”, poručili su iz ove kompanije.

Ovo je veliki dan za Telekom Srbije u čijem je sastavu MTEL, rekao je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

“Početak pružanja usluga u Švajcarskoj je veliki dan za našu kompaniju. To je zapravo nastavak efikasnog sprovođenja naše strategije koja, između ostalog, podrazumijeva i širenje poslovanja u zemljama Evrope i svijeta, a prije svega u zemljama sa dijasporom iz našeg regiona. Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane korisnike da se u našoj poslovnici ili putem sajta upoznaju sa uslugama MTEL-a u Švajcarskoj i uvjere u kvalitet ponude koju smo za njih kreirali. Našim kolegama iz MTEL Švajcarska želim uspješan početak rada, veliki broj korisnika i poručujem im da će od svih nas iz Telekom Srbija grupe u svakom trenutku imati punu podršku”, poručio je Lučić.

Nakon otvaranja prvog prodajnog mjesta u Švajcarskoj, generalni direktor MTEL Švajcarska, Stefan Božić, rekao je da nova tržišta uvek predstavljaju izazov, ali i istakao činjenicu da postoji faktor koji je univerzalan za sve.

“Usluge mobilne telefonije vrhunskog kvaliteta i najprestižniji televizijski sadržaji su najbolja preporuka kada govorimo o korisničkom zadovoljstvu, bez obzira na kom tržištu ili u kojoj zemlji poslujete. Naša iskustva iz Austrije, gdje imamo više od 130.000 korisnika, od čega više od 15 odsto čine Austrijanci, najbolja su potvrda našeg kvaliteta. Uvjeren sam da će veliki uspjeh ostvariti i MTEL Švajcarska i da ćemo vrlo brzo postati prepoznatljiv brend na ovom zahtjevnom telekomunikacionom tržištu”, rekao je Božić.

U planu je otvaranje većeg broja prodajnih mjesta, a korisnicima u ponudi imaju više od 300 kanala, uključujući sve najgledanije kanale iz regiona (RTS, Arena Sport, BN TV, Superstar, Hayat, OBN i mnoge druge), kao i posebne pogodnosti prilikom korišćenja mobilne telefonije u inostranstvu. Takođe, MTEL Švajcarska nudi neograničen broj minuta i SMS poruka u MTEL zoni, dok će prilikom korišćenja usluga u romingu biti bez dodatnih troškova za internet u Evropskoj Uniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

MTEL Švajcarska pripremio je i akcije dobrodošlice za svoje prve korisnike. Najatraktivnije su Telefon iPhone 13 mini gratis, uz tarifu SWISS PLUS, a što se tiče usluge televizije, MTEL TV tri meseca gratis, uz sve tarife na 24 meseca.

Trenutno najmlađa članica Telekom Srbija grupe, MTEL Švajcarska, neće dugo nositi taj epitet, jer se uskoro očekuje dalje širenje poslovanja Telekom Srbija grupe, do kraja godine na Nemačku, a zatim i na Sjedinjene Američke Države.