Chanel predstavlja Cruise 2019 kolekciju šminke

Lux

Prateći temu svoje proljeće/ljeto kolekcije, Chanel Beauty nastavlja da crpi inspiraciju iz istočne Azije i u svojoj Cruise 2019 makeup liniji, nazvanoj Vision d’Asie: Lumiere et Contraste.

Kao što njeno ime kaže, nova kolekcija eksperimentiše sa svjetlošću i kontrastom, kako bi kreirala spektakularne teksture i boje, idealne za predstojeću ljetnju sezonu. “Željela sam da predstavim osećaj uživanja u istočnoj Aziji; tamošnja atmosfera će jednostavno učiniti da vibrirate”, kaže Lucija Pika, Chanel Beauty globalni kreativni dizajner za makeup i boje, govoreći o svom putovanju u Tokio i Seul.

Inspirisana fotografijama koje je napravila u oba grada, Pika je kreirala asortiman proizvoda koji su simultano prefinjeni i laki za upotrebu. Sa fokusom na suptilno konturisanje i akcente visokog sjaja, kolekcija sadrži novi Duo Bronze et Lumiere, odnosno bronzer i hajlajter, koji se sastoji od bež i zlatno braon tonova, kao i Les 4 Ombres paletu sjenki za oči, koja dolazi upakovana sa mješavinom bronze, roze bež i karamel tonova.

U dijelu koji je posvećen šminkanju očiju, možemo primijetiti i tri Stylo Ombre et Contour, koji je savršen za kreiranje smokey eye izgleda, kao i dva Ombre Premiere Gloss nijanse, koje su savršene za postizanje editorijalnog izgleda.

Skoro predstavljeni Rouge Coco Flash karmin dobio je dva sezonska unapređenja, pa sada dolazi u ružičasto bež i prljavo roze tonovima. Za one koji više vole usne koje se presijavaju, tu je Rouge Coco Gloss u holografskoj Fraîcheur nijansi ili živahno roze Aurora boji.

Na kraju, za one koji obožavaju lak za nokte, ova kolekcija sadrži i tri Le Vernis opcije u ljubičastim i pastelnim tonovima, uključujući nježno lila Purple Ray boju. Moramo još reći da će svi proizvodi iz ove kolekcije biti dostupni za kupovinu od trećeg maja.