Novi Bang & Olufsen televizor – BeoVision Harmony

Bang & Olufsen brend predstavlja svoj novi model televizora, nazvan BeoVision Harmony…

Predstavljen tokom milanske nedelje dizajna, najnoviji BeoVision TV dobija skulpturalni dizajn koji smo vidjeli na BeoVision Eclipse modelu, uz novi nivo mehaničkih, rotirajućih panelnih zvučnika, koji djelimično pokrivaju ekran kada on nije u upotrebi. Kada uključite televizor, transformacija iz skulpturalne forme otpočinje sa panelima koji se otvaraju i televizorom koji se podiže prema gore, u savršenu poziciju za gledanje. Čitav proces je zaista prizor koji oduševljava.

BeoVision Harmony model dizajniran je tako da se uklopi sa dekoracijom životnog prostora, umjesto da odskače od istog. “Prisustvo velikog ekrana rijetko je poželjni dodatak životnim prostorima. Sa BeoVision Harmony modelom, željeli smo da kreiramo značajni predmet za enterijer, koji umanjuje vizuelno prisustvo televizora i transformiše se u nešto za šta će se ljudi emotivno vezati”, rekao je Džon Molandžer, izvršni potpredsednik brenda.

Dezen prednje strane panela zvučnika djeluje kao osobina dizajna, ali je zapravo tako kreiran kako bi se optimizovale akustične performanse. Jedinstveni vizuelni dezen napravljen je korišćenjem traka od hrastovine i aluminijuma koje se smjenjuju.

BeoVision Harmony model je dostupan u varijanti dvo-tonske sive tkanine i aluminijuma, ukoliko vam se ne dopada drveni finiš. On je opremljen 7.1 surround sound dekoderom i može se povezati sa do osam BeoLab zvučnika. Televizor koji je dio ove postavke mjeri 77 inča i u pitanju je LG C9 OLED ekran, koji LG brend prodaje po cijeni od 7.000 dolara sa sopstvenim brendiranjem. Bang & Olufsen verzija će vas koštati znatno više – 18.500 €.