U Novom Sadu prvi put sajam za penzionere

Prvi Sajam penzionera u Srbiji biće održan na Novosadskom sajmu u petak i subotu, 25. i 26. novembra pod sloganom “Za bezbrižnu starost”

Cilj te jedinstvene manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vrijeme, da se zabave i druže, učestvuju u radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mjestu provjere svoje zdravstveno stanje, vide i probaju proizvode i usluge namijenjene isključivo njima.

Penzionerima će se na Sajmu predstaviti brojne kompanije, farmaceutske kuće, banke, osiguravajuća društva, privatne klinike, kao i turističke organizacije. Svoje proizvode će predstaviti firme iz oblasti prehrambene industrije, dijetetskih suplemenata i dodataka ishrani kao i optičarske kuće i proizvođači i distributeri sportske opreme.

Tokom tog sajma biće održani i brojni programi kulturno-zabavnog i edukativnog programa. Specijalna bolnica za oftalmologiju “Okulus” pripremila je brojna iznenađenja, a svi penzioneri koji posjete Sajam moći da besplatno provjeriti vid i konsultovati oftalmologa.

Bolnica će takođe pezionerima ponuditi specijalne pogodnosti za operaciju katarakte, a dijeliće se i vaučeri sa popustom za usluge i pomagala.

Biće organizovane i brojne kreativne radionice za posjetioce i specijalni programi na bini.

Na štandu fondova penzionerima će biti predstavljeni i elektronski servisi poput e-zahtjeva, elektronske predaje prijave M-4 obrazca, kao i kretanja predmeta.