Vila za one koji žele da uživaju u životu

Smješten u najjužnijem dijelu Kalifornije, Kabo San Lukas je nekada bio malo, ribarsko selo, a sada je jedno od najpopularnijih mjesta za odmor sa nevjerovatnim plažama, prirodnim okruženjem, burnim noćnim životom i poznatim ličnostima

Kabo je definitivno idealno mjesto za zabavu, a za neke ljude, to je idealno mjesto koje bi rado nazvali svojim domom. Jedan od najboljih posjeda ovog grada, Villa Estrella Callejon del Amigo, skoro je stavljen na prodaju po ceni od 6.7 miliona dolara – neki će smatrati ovo skupocjenim, dok će drugi u tome vidjeti investiciju.

Na posjedu od 1.500 kvadratnih metara, Villa Estrella poziva sve koji vole život na ivici, na više načina, da uživaju u magičnom pogledu na Kabo, Tihi okean i marinu sa vrha Pedregal brda. Čitava ova vila urađena je od kamena u vrhunskom stilu, a sadrži šest spavaćih soba, otvorenu gurmansku kuhinju, kamin u dnevnoj sobi i master apartman koji se može smatrati jednim od najboljih u cijelom gradu.

Glavni nivo ove šarmantne vile otvara se prema prostranoj terasi sa prostorom za roštiljanje i trpezarijskih kutkom, dok se infiniti bazen, đakuzi i prostor za logorsku vatru predstavljaju kao samo nekoliko opcija za relaksiranje ili impresioniranje vaših gostiju.

Zabave i događaji koji se ovde organizuju će svakako biti svjetske klase. Što se tiče slobodnog vremena, ovdje možete uživati u velikom TV setu, teretani i sauni, a tu su i igraonica i bar. Dakle, imate sve što vam je potrebno.

Villa Estrella-Callejon-del-Amigo-3 villa-estrella-cabo-san-lucas-5 (2) villalasestrellas_03