Remek djelo Zahe Hadid na prodaju

 

Zaha Hadid i njen brilijantni dizajnerski studio kreirali su najnevjerovatnije građevine svijeta, uključujući i ovaj rezidencijalni toranj, u srcu Njujorka

Zaha Hadid dizajnirala je ovu građevinu spolja i iznutra, koristeći ručno obrađeni metal i zaobljeno staklo za enterijer, a besprekorne podove i plafone za enterijer. Ono što je posebno dobra vijest za sve nas koji smo ljubitelji njenih dizajna je činjenica da se jedna četvorosobna rezidencija ovog tornja našla na prodaju. Cijena ovog ekskluzivnog posjeda je za sada 15 miliona dolara.

Površina ovog stana iznosi 450 m2, a za sve detalje u enterijeru pobrinula se Dženifer Post, koja je savršeno uklopila bijelu temu sa savremenim umjetničkim djelima i kreirana zavodljivu modernu atmosferu. Glavna spavaća soba ove rezidencije ima ugradne garderobere i privatno kupatilo sa mermernim podovima i zidovima, Boffi umivaonike i osvjetljenje koje je dizajnirala Zaha Hadid.

Naravno, čitav stan je apsolutno očaravajući, ali moramo pomenuti luksuznu gurmansku kuhinju koja je savršeno opremljena za sve situacije. Budući vlasnici ovog stana će imati mogućnost korišćenja svih pogodnosti zgrade, poput IMAX bioskopa, bazena i spa apartmana sa bazenom i saunom. (Luxlife)