Novi Breguet časovnik inspirisan morem

Osnovana 1775. godine, House of Breguet je dobro poznata po svojim ekskluzivnim časovnicima, balansirajući visoko časovničarstvo sa harmonijom i savremenim akcentima sa tradicionalnim stilom na najljepši mogući način

Novi Breguet Marine Equation Marchante 5887 je samo još jedan primjer odličnosti i umijeća ovog brenda, a obilježava novu eru za čuvenu Marine kolekciju. Ima kućište prečnika 43.9 mm, koje je akcentovano predivnim gulloche zlatnim brojčanikom, a u sebi krije predivni turbijon sa titanijumskim kavezom. Rezerva energije od 80 sati je zaista spektakularna. Vidljivi kroz safirnu poleđinu ovog modela, mostovi samonavijajućeg Calibre 581DR mehanizma gravirani su Royal Louis detaljima u francuskoj kraljevsko plavoj nijansi, dok opruga dolazi sa predivnim motivom ruže.

Očaravajuća dekoracija ovog modela će vam okupirati pažnju konstantno, dok se na njemu smjenjuju polirane i brušene komponente i površine. Ovaj model je dostupan u dva neograničena izdanja, sa brojčanicima koji su individualno numerisani i potpisani.

Potencijalni kupci se mogu odlučiti za šarmantnu verziju od platine sa plavim brojčanikom i mehanizmom koji je obložen rodijumom koja košta 224.500 € ili predivnu verziju od roze zlata sa posrebrenim brojčanikom i antracitnim mehanizmom sa cijenom od 209.500 €. Ovaj model svakako nije pristupačan svima. (Luxlife)