Specijalno izdanje u čast 25 godina postojanja A. Lange Sohne brenda

Satovi

Najnoviji časovnik proslavlja ikonski model ovog brenda, a dolazi sa zaista poetskom komplikacijom…

A.Lange Sohne brend nikada nije bio jedna od onih kompanija koje ofrlje rade bilo šta, tako da nismo iznenađeni činjenicom da je proslava dvadeset pet godina postojanja iznjedrila čitav niz nevjerovatnih kolekcionarskih modela. Još od SIHH izložbe koja je održana u januaru ove godine. Slavni brend predstavlja specijalna izdanja ključnog dizajna, Lange One. Svaki od ovih modela ima istu “liveriju”, sa preokretom ili dva u odnosu na originalni dizajn, mada su neki od njih skoro pa nevidljivi.

Deveto izdanje u ovoj specijalnoj seriji je Little Lange One Moonphase, koji će vas koštati 43.500 dolara, a ograničen je na samo dvadeset pet komada. Po prvi put predstavljen svijetu 2009.godine, ovaj model je osvježen 2017., kada je dobio mehanizam nove generacije dizajniran oko Lange One rasporeda, uz novu, veću oprugu.

Originalni Little Lange One Moonphase model smatran je za ženski časovnik, ali ovo novo izdanje posjeduje zaista neutralnu estetiku, sa kombinacijom kućišta prečnika 38.5 mm od belog zlata, argente brojčanika plave boje i plavim kazaljkama. Detalji brojčanika imaju zaista diskretan sjaj, dok je godišnjica brend obilježena na opruzi, sa graviranim i lakiranim brojem 25.