Huawei otvorio svoju najveću flagship trgovinu na svijetu

Tržište

Zgradu u Art Deco stilu sagradio je 1935. godine Silas Aaron Hardoon, britanski tajkun koji se obogatio na prometu nekretnina. Pažljiva obnova koja uključuje moderni dizajn i materijale udahnula je novi život u ovu istorijsku zgradu, čineći je centralnim mjestom na kojem se lokalna zajednica može zabaviti, učiti, dijeliti i inovirati.

“Huawei je oduvijek cijenio odnos s potrošačima koji nije samo odnos kupca i prodavača. S našim kupcima smo duboko povezani. Flagship trgovina je mjesto koje okuplja postojeće korisnike, potencijalne korisnike i developere”, rekao je Richard Yu , izvršni direktor Huawei CBG-a. “Huawei je takođe uključio AI experience zonu u ovaj prostor, pružajući potrošačima priliku da istraže mogućnosti koje stvaraju sveprisutna povezanost i IoT.”

Grad Šangaj ovu je Nanjing Building proglasio istorijskom zgradom drugog razreda. Zgrada je bila svjedok uspona i padova trgovine u Šangaju kroz zadnjih 100 godina. U svojoj posljednjoj renovaciji zgrada Nanjing je postala Huaweijev “gradski trg”.

Kroz respektabilnu obnovu i inventivni dizajn, Huawei je sačuvao izvorni oblik i funkciju zgrade u najvećoj mogućoj mjeri, kako bi se zadržao njen izvorni šarm. U ovu znamenitost udahnut je novi život kako bi spremno dočekala novu generaciju potrošača.

Zona sa svim proizvodima na prvom spratu flagship trgovine dizajnirana je sa velikim staklenim prozorima kako bi se dobilo što više prirodnog svjetla, čime ne samo da je smanjena potrošnja energije, nego se ruše i barijere između unutrašnjeg i vanjskog prostora.

Flagship trgovina pruža potrošačima bogato cjelovito iskustvo, omogućujući tako svakom posjetiocu da iskusi kako sveprisutna povezanost integriše veštačku inteligenciju u svaki aspekt njihove svakodnevice.

“5G i AI tehnologije omogućavaju povezani AI život. Teško je riečima opisati koliko će to biti transformativno. Zato želimo da potrošači dođu u globalnu flagship trgovinu kako bi iz prve ruke iskusili praktičnost AI života koji dolazi u skorijoj budućnosti”, dodao je Herman Zhu.