Najluksuzniji Casio G-Shock model

Satovi

 

Casio G-Shock časovnici se lako prepoznaju u masi drugih, zbog svog sportskog izgleda i predivnog dizajna

Ovi modeli ipak mogu postati luksuzni, čemu svjedoči novi MR-G Hammer Tone model od zlata. Ručno napravljen u Japanu, ovaj časovnik je kreiran upotrebom tradicionalne Tsu-i-ki metode, pri čemu je svaki detalj ručno urađen kako bi se kreirao unikatni reljefni dezen.

Lansiranje ovog časovnika obilježilo je drugu saradnju ovog brenda sa trećom generacijom majstora u radu sa metalom, Bihou Asano. Metoda koja je korišćena za izradu ovog časovnika koristi se i za izradu dijelova japanske željeznice.

MR-G Hammer Tone časovnik ima titanijumsko kućište i narukvicu, anti-reflektivni sloj od safirnog kristala, sistem GPS satelitske sinhronizacije koji garantuje preciznost, a opremljen je Multiband 6 i Tough Solar opcijama. Otpornost na šokove i udarce, Tough Solar mehanizam, indikator geografske širine, avionski režim rada, dualno svjetsko vrijeme, full auto led super illuminator, dnevni alarm, automatski kalendar, štoperica, brojač i displej dana i datuma su takođe dio ovog paketa, udobno smješteni unutar kućišta koje mjeri 49.8 mm.

Od 300 proizvedenih časovnika, većina je već rezervisana, tako da ako želite da posjedujete ovaj model, morate djelovati brzo i imati 6.200 dolara na raspolaganju.