Breitling predstavlja novi časovnik specijalnog izdanja

Dugotrajno partnerstvo Breitling i Bentley brendova slavi šesnaesti rođendan ove godine, a skoro nam je predstavilo novi časovnik ograničenog izdanja, kako bi proslavili stotinu godina slavnog automobilskog brenda…

Švajcarski premijum časovničarski brend udružio se sa još jednim proizvođačem automobila, Norton Motorcycles prošle godine, a dva brenda nastavila su svoje partnerstvo i u 2019. Novo specijalno izdanje, nazvano Premier B01 Chronograph 42 Norton Edition lansirano je u čast ove prilike.

“Breitling novi Premier Norton Edition model sadrži DNK elemente oba brenda, nudeći ljubiteljima satova i motora priliku da izraze svoju individualnost, dok istovremeno predstavlja savršeno otjelotvorenje prirode naših brendova”, kaže CEO Breitling brenda, Džordž Kern. “Mislim da će svako ko ovaj časovnik stavi na ruku čuti “Born to be Wild” pjesmu negde u pozadini”.

Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton Edition model sadrži crno lice i bijele podbrojčanike na poziciji tri i devet sati, poput originala. Specijalni detalji uključuju Norton logo koji je ugraviran na pločici sa lijeve strane kućišta koje u prečniku mjeri 42 mm, kao i na kristalnoj poleđini sata.

Specijalno izdanje je dostupno sa čeličnom narukvicom i kožnim braon kaišem, sa cijenama od 8.580 i 9.000 dolara. Norton Motorcycles brend takođe je lansirao motore specijalnog izdanja u čast ove prilike. Nazvani 77 Commando 961 Café Racer MKII Breitling Limited Edition, oni imaju gravirani Breitling logo, brzinomjer i tahimetar koji je Breitling brend dizajnirao, kao i vintage B logo na sjedištu.