Novo izdanje Jaeger-LeCoultre modela

Prvobitna verzija Jaeger-LeCoultre brenda, verzija Master Gyrotourbillon 1 modela, predstavljen je 2004. godine

Ovaj model je i dalje dio kolekcije Jaeger-LeCoutre brenda, ali ovaj čuveni švajcarski brend skoro je predstavio novo izdanje ovog ikonskog modela.

Pored svog modernog i stilizovanog izgleda, novi Jaeger-LeCoultre Master Gyrotourbillon 1 dizajniran je da ponudi mnogo više od turbijona sa više osa. Časovničari ovog brenda uspjeli su da inkorporiraju perpetualni kalendar u ovo čudo, dok se sa zadnje strane nalazi prikaz rezervne energije.

Više od deset godina nakon prvog predstavljanja ovog inovativnog koncepta, Master Gyrotourbillon 1 je i dalje veoma privlačan i interesantan časovnik. Njegova najnovija verzija ima predivni brojčanik, dekorisan poludragim kamenjem, tamno plavom bojom i insertima od minerala koji zajedno sačinjavaju vrhunski vizuelni efekat.

Jaeger-LeCoultre brend predstavlja brojčanik koji je uramljen platinastim kućištem, koje je dekorisano dijamantima, težine 6.7 karata. Sa izbalansiranim, modernim, ali opet sasvim posebnim izgledom, ovaj novitet svakako može poslužiti kao podsjetnik umijeća ovog brenda.